ACTUALITATE 5 octombrie 2015

Accidente rutiere pe drumurile covăsnene

de Covasna Media | 562 vizualizări

Vinerea trecută, în jurul orei 13:20, pe raza localităţii Vâlcele a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani aflat la volanul unui autoturism a acroşat un minor de 15 ani care se deplasa pe bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers. În urma evenimentului biciclistul a suferit răni grave.

***

Un alt accident grav a avut loc la data de 3 octombrie 2015, în jurul orei 15:10, pe DN 2D în apropierea localităţii Ojdula.

Din cercetări a reieşit că şoferul de 49 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieşit în afara părţii carosabile. În urma acestui eveniment şoferul a fost rănit grav. •

Alte două accidente rutiere, de această dată cu urmări uşoare, au avut loc la data de 4 octombrie.

În jurul orei 8:50, un bărbat de 39 de ani care conducea un autoturism pe DN 11, din direcţia Târgu Secuiesc către Braşov, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, iar în încercarea de a evita impactul cu acesta, a ieşit în afara carosabilului unde s-a răsturnat. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului de pe locul din dreapta-faţă, un bărbat de 50 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că şoferul de 39 de ani băuse înainte de a se urca la volan. Acesta avea o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

***

În jurul orei 14:00, pe DN 2D, în afara localităţii Ojdula a avut loc un alt accident. Din cercetări s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 26 de ani care conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a căzut în afara carosabilului de la o înălţime de circa 12 m. Motociclistul a fost rănit uşor în urma acestui eveniment.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.