ACTUALITATE 6 octombrie 2015

Workshop-uri gratuite Canon la Bienala de Artă Fotografică

de Covasna Media | 587 vizualizări

În perioada 9–11 octombrie va fi prezent la Sf. Gheorghe prestigiosul Service Canon de la Budapesta, care a fost furnizor de servicii și cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal și la Olimpiade. Cu această ocazie proprietarii de aparate foto și obiective Canon pot apela în mod gratuit la curățirea acestora, precum și la actualizare software.

Prezența și susținerea din partea mărcii Canon reprezintă o noutate la cea de-a II-a ediție a Bienalei de Artă Fotografică, precum și o oportunitate profesională deosebită.

Lucrările selectate pentru Bienală vor fi imprimate de către Canon, iar în timpul Bienalei ambasadori Canon vor susține workshopuri pentru fotografi pe două teme.

La prezentarea de produse vor fi expuse aparate foto și obiective reprezentând modelele de vârf ale mărcii Canon, acestea vor putea fi testate de către fotografii interesați, cu condiția asumării răspunderii și folosind propriul card de memorie.

Workshop-uri Canon

1. Workshop de fotografie sportivă – Samo Vidic, probabil cel mai bun fotograf sportiv al prezentului, „Canon ambassador”, fotograf al Red Bull, va ține o prelegere cu caracter practic despre fotografia sportivă.

1. Workshop de fotografie de nuntă – Béla Szabó, artist fotograf EFIAP, E-MAFOSZ/G, membru al Asociației Artiștilor Fotografi din Ungaria va conduce workshop-ul despre fotografia de nuntă.

Conținutul acestui workshop:

– Scurtă prezentare despre funcționarea și folosirea blițului 600 EX RT și a controlerului de la distanță al blițului ST-E3 RT; sincronizare cu a doua perdea, sincronizare HSS, crearea și funcționarea grupurilor de blițuri etc.;

– Scurtă prezentare despre fotografia de nuntă folosind blițul, efectul imagistic al modificării temperaturii de culoare;

– Practica fotografierii în diferite locații.

Locul de desfășurare: Sfântu Gheorghe, Liceul Teoretic Székely Mikó.

Ambele workshop-uri se țin de câte trei ori: sâmbătă de la orele 10 şi 14, şi duminică de la ora 10.

Numărul participanților este limitat, de aceea vă rugăm să ne comunicați intenția de participare prin e-mail la adresa office@fotobiennale.ro. Vă rugăm să rețineți pentru care workshop (ziua și ora) v-ați anunțat prezența.

Workshopurile sunt gratuite, pentru testele de fotografiere aduceți propriul card de memorie!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.