ACTUALITATE 22 octombrie 2015

Accident cu doi morţi la Moacşa

de Covasna Media | 973 vizualizări

Joi la ora 14:45, dispeceratul comun ISU – SAJ al judeţului Covasna a fost informat despre producerea unui accident de circulaţie pe DN11, în localitatea Moacşa. Un autoturism înmatriculat în Ungaria s-a ciocnit de un stâlp electric.

La faţa locului s-au deplasat pompierii covăsneni cu două autospeciale de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, o ambulanţă tip C a Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj de la Electrica.

Echipajele sosite la faţa locului au găsit patru victime din care două erau încarcerate. Pompierii covăsneni au intervenit pentru tăierea şi îndepărtarea portierei, după care victimele au fost extrase din autoturism prin uşa portbagajului.

Paramedicii şi echipajul SAJ au efectuat manevre de resuscitare cardio-pulmonară, fără rezultat, echipajul de pe ambulanță declarând decesul a două victime, ambele prezentând multiple traumatisme incompatibile cu viaţa.

Celelalte două victime rănite au fost preluate de o ambulanţă SMURD şi una SAJ.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Căpitan Raluca Dumuţ

Accident mortal Moacsa octombrie 2015 - 1

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
..., 23 octombrie 2015
domnule care sunteti in tinuta neagra si fara "basca" in cap...ma uit in poze si toti sunt echipati regulamentari,dumneavoastra care sunteti la costum sigur sunteti cu trese pe umeri,adica ofiter ceva citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.