ACTUALITATE 27 octombrie 2015

Terra Mileniul III caută parteneri în județ pentru proiecte de mediu

de Sever Ioan Miu | 733 vizualizări

Fundația Terra Mileniul III (TMIII), care își desfășoară activitatea în domeniul dezvoltării durabile și protecției mediului, caută în județul Covasna parteneri pentru proiectele sale. Fundația se numără printre organizațiile care, pe 23 octombrie, au participat la mai multe întâlniri cu autoritățile și societatea civilă din județ pe tema colectării selective.

Fundația dorește să descopere oamenii din județul Covasna care și-au demonstrat responsabilitatea și interesul în domeniul protecției mediului, după cum ne-a declarat Adrian Bădilă, manager în cadrul TMIII.

„Noi ca activitate avem lupta împotriva schimbărilor climatice, cu accent pe cei care generează emisii de gaze de seră, dar ne ocupăm și de domenii ca energia, transportul, clădirile și nu în ultimul rând, deșeurile. Avem o paletă largă de potențiale colaborări”, a precizat Bădilă.

Tineretul poate reprezenta în continuare un grup țintă important pentru fundație, a adăugat managerul, precizând că a discutat acest lucru și cu Florentina Teacă, reprezentant al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Covasna. „Avem un proiect de tip "Ambasadorii împotriva schimbărilor climatice", lucrăm cu multe școli, potențialul de colaborare este mare, rămâne de identificat și în funcție de potențialii finanțatori”, a subliniat reprezentantul fundației

Terra Mileniul III face parte din rețele de ong-uri naționale care se ocupă cu protecția mediului: Rețeaua de Acțiune pentru Climă – România, cu 13 membri, respectiv Coaliția pentru Mediu, cu 69 de organizații membre. De asemenea, TMIII este membră în asociația paneuropeană Transport & Environment, precum și în rețelele INFORSE-Europe (80 de membri) și Climate Action Network (129 de membri din 25 de țări).  Pentru mai multe detalii, cei interesați de o colaborare sunt îndemnați să consulte siteul www.terramileniultrei.ro sau să scrie un mail la adresa office@terramileniultrei.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.