ACTUALITATE 8 noiembrie 2015

Premiile Pro Wood acordate la Design Week

de Mirela Cara Dragu | 720 vizualizări

Premii Pro Wood noiembrie 2015 - 04

La sala expozițională a Casei cu Arcade, a avut loc vineri Expoziția pieselor de mobilă care au câștigat Concursul de design Pro Wood. Lucrările câștigătoare au fost pregătite cu prilejul acestei expoziții de firme membre ale clusterului Pro Wood.

La concursul lansat în luna iulie au fost înscrise 27 de proiecte dintre care numai 12 au intrat în concurs. Trei dintre aceste proiecte au fost prezentate publicului interesat numai în fotografii, fiind vorba despre lucrări complexe care nu au putut fi realizate în județul Covasna din cauză că necesitau un tip de tehnologie indisponibil la noi în prezent, dar și din alte motive obiective. Celelalte nouă lucrări au putut fi admirate de publicul prezent la ceremonia de decernare a premiilor.

Premiul III a fost câștigat de Szigety Vajk István, care a realizat o ustensilă de făcut paste, locul II i-a revenit lui Bagoly Levente, care a creat un scaun agățat, pe primul loc clasându-se Petrovits István care a expus un corp de mobilier modular foarte apreciat de juriu și de public. Pe lângă cele trei locuri, a existat și un premiu special, care i-a fost acordat artistului Fekete Balint.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.