SPORT 15 noiembrie 2015

Sportivii covăsneni s-au întors cu 4 medalii de aur de la Cupa României la Karate

de Sever Ioan Miu | 757 vizualizări

karate1

Sportivii clubului Mikado din orașul Covasna au fost prezenți, sâmbătă, la Cupa României de Karate-Do Shotokan. Tinerii karateka s-au întors cu patru medalii de aur, două de argint și trei de bronz.

Dintre sportivii Mikado, cele mai multe medalii, trei, le-­a luat Ioan Eusebiu Irimia. Acesta a câștigat un aur la kata individual 10­11 ani, precum și un argint și un bronz la două categorii diferite ale probei kumite, la ­30 de kilograme. Tot Irimia a obținut, alături de colegii săi Crețui Márk și Kiss Balázs, o medalie de aur la kata pe echipe, 10­-11 ani. Alte medalii de aur au fost dobândite de Székely Otto, kata individual masculin 8-9 ani și Farkas Anita, kata individual feminin 10-11 ani.

Pe locul doi printre sportivii Mikado, ca număr de medalii, s-a clasat Jenei Csongor, cu un argint la kumite individual masculin 14-15 ani, +70 kilograme, și un bronz la kata individual masculin 14-15 ani. A treia medalie de bronz a fost obținută de Kocsis Kinga, kata feminin individual 12-13 ani, după cum ne-a informat antrenorul copiilor, Bíbó-Szurkos Ferenc (5 dan).

Cupa României de Karate-Do Shotokan s-a desfășurat sâmbătă la Sala Polivalentă din Târgu Secuiesc, municipiul organizând această competiție pentru prima dată.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.