ACTUALITATE 16 noiembrie 2015

Carnavalul toamnei la copiii din Întorsura

de Covasna Media | 2275 vizualizări

Toamna s-a ivit din nou pe culmile dealurilor, îmbogățindu-ne privirile cu paleta ei de culori calde și luminoase.

Dar pentru ca toamna să-i încânte și pe urmașii noștri, avem datoria de a menține pământul curat, nepoluat. Pornind de la această idee, Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” Întorsura Buzăului, structura Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”, a demarat un proiect privind recuperarea materialelor reciclabile realizând în acest sens o serie de activități împreună cu copiii. În acest context, pentru a continua această activitate și acasă, părinții împreună cu copiii au confecționat costume din materiale reciclabile, costume reprezentând elemente de toamnă. Acțiunea s-a încheiat joi cu un carnaval al toamnei desfășurat la sala de sport „Valeriu Bularca” din Întorsura Buzăului. Copiii costumați în Zâna Toamnă, fructe, legume, frunze, copaci și alte elemente de toamnă, și-au prezentat cu multă bucurie, pe covorul roșu, costumele în aplauzele spectatorilor. Au cântat cântece de toamnă, au dansat, au fost premiați.

Activitatea s-a încheiat cu o horă mare în care s-au prins toți copiii participanți alături de părinți și de cadrele didactice.

Mulțumim pe această cale tuturor părinților pentru modul în care au înțeles să se implice în această activitate, precum și Primăriei orașului Întorsura Buzăului care ne-a asigurat spațiul necesar desfăşurării activității și personalului sălii de sport.

Colectivul de cadre didactice al Grădiniței cu Program Prelungit „Prichindel” Întorsura Buzăului

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.