ACTUALITATE 19 noiembrie 2015

Sfântu Gheorghe aşteaptă ninsorile cu 7 pluguri de zăpadă

de Sever Ioan Miu | 651 vizualizări

Societatea responsabilă cu deszăpezirea la Sfântu Gheorghe, Tega SA, are la dispoziție în prag de iarnă 7 pluguri de zăpadă și 6 utilaje de măturat trotuarele. Totodată, angajații Tega au în dotare 4 utilaje de împrăștiat material antiderapant, iar în caz de intervenție se va lucra cu o echipă formată din 60 de angajați.

Tega mai are la dispoziție două utilaje de împrăștiat soluție de clorură de calciu şi 400 tone clorură de calciu granulat, precum și 90 de tone soluție antiderapantă pentru curățirea și deszăpezirea străzilor din oraș.

„Față de anul trecut am mai primit două străzi, Lt. David Păiuș și Lunca Oltului, de care se ocupau până acum Drumurile Naționale”, a declarat directorul TEGA, Tóth-Birtan Csaba. Acesta a adăugat că, în ciuda acestor pregătiri, pot apărea probleme cu deszăpezirea dacă va ninge fără oprire timp de șase zile. „Materialele sunt aici, avem și mașini. Dar nu ai atâția oameni care să percuteze peste cinci zile. Omul vrea mereu ca strada să fie neagră, chiar dacă ninge”, a mai spus directorul TEGA.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.