ACTUALITATE 23 noiembrie 2015

Mai sunt doar câteva zile pentru înscrieri la Târgul de Crăciun

de Covasna Media | 531 vizualizări

12232850_733059543492524_3572422586000294238_o

Anul acesta, la Sfântu Gheorghe, municipalitatea organizează Târgul de Crăciun de 7 zile în noua Piaţă Centrală a oraşului, în intervalul 18-24 decembrie.

Sfântu Gheorghe aplică pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, iar în spiritul acestei candidaturi, organizatorii ar dori să consolideze caracterul regional al târgului, şi ar dori ca la târg să participe cât mai mulţi oameni din zonă.

Organizatorii aşteaptă înscrierile comercianţilor, asociaţiilor şi fundaţiilor: pentru comercializarea produselor de artă industrială, creaţii de arte plastice, jucării de lemn, produse meşteşugăreşti şi de artizanat, produse din piele şi croşetate, săpunuri realizate manual, produse de înfrumuseţare, produse de papetărie şi cărţi, articole de decor şi pentru cadouri, dulciuri de Crăciun şi alte bunătăţi.

Cererile vor fi evaluate de comisia Consiliului Local în baza unui sistem de puncte, având în vedere îndeplinirea condiţiilor de participare şi a mai multor criterii, luând în considerare unicitatea produselor, potrivirea la atmosfera târgului, modul de realizare şi confecţionare a produselor, cât şi amenajarea standului.

La târg pot participa candidaţii care realizează cele mai mari punctaje, ţinând cont şi de raportul diversităţii produselor.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, contra taxei de înscriere, asigură căsuţe de lemn dotate cu curent electric, iar în funcţie de nevoi, asigură şi corturi de târg.

Înscrierile se pot face până la data de 27 noiembrie, personal, de luni până joi, în intervalul orar 11-16, iar vineri 11-13, în Biroul de Organizare Evenimente Culturale al Primăriei (Piaţa Libertăţii, nr.1), sau pe cale electronică, pe adresa de e-mail eva.fazakas@sepsi.ro.

Formularul se înscriere poate fi descărcat de pe site-ul www.sepsi.ro.

Alături de formularul de înscriere, vă rugăm să ataşaţi fotografii cu produsele care urmează a fi comercializate şi cu amenajarea standului.

Rezultatul evaluării comisiei va fi publicat şi anunţat celor înscrişi până cel târziu în data de 4 decembrie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.