LIFESTYLE 24 noiembrie 2015

Pisica-robot, animalul de companie ideal

de Covasna Media | 1157 vizualizări

Pentru copii sau pentru bătrânii care iubesc animalele, dar nu le pot îngriji, pisicile-robot par alegerea perfectă pentru un cadou inspirat de Crăciun. Aceste feline automate se pot mişca singure şi au senzori, astfel încât reacţionează atunci când sunt mângâiate sau îmbrăţişate.

De exemplu, dacă sunt mângâiate pe cap, pisicile-robot vor înclina capul într-o parte, semn că vor să fie alintate în conti­nuare. Iar dacă sunt atinse pe spate, se vor pune jos şi se vor întoarce cu burta în sus, exact cum ar face o pisică adevărată.

În plus, atunci când sunt lăsate singure se vor culca pur şi simplu, prin această metodă fiind conservată şi bateria. Un sistem special de vibraţii le va permite roboţilor-felină să toarcă foarte realist, scrie publicaţia Daily Mirror.

Desigur, aceste animale de companie automate nu au nevoie de hrană, nu fac mizerie sau deranj prin casă şi nici nu-şi fac nevoile la lădiţă. De aceea sunt cadoul perfect pentru bătrânii care au nevoie de o companie, dar nu mai sunt în stare să aibă grijă de un animal adevărat.

Pisicile-robot sunt creaţia companiei de jucării Hasbro şi pot fi cumpărate deja din Statele Unite, la preţul de 99 dolari.

(adevarul.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.