ACTUALITATE 25 noiembrie 2015

Tinerii din Sfântu Gheorghe învață să strângă fonduri

de Sever Ioan Miu | 462 vizualizări

Fundația Comunitară Covasna lansează programul de tineret YouthBank. Tinerii și-au propus să strângă 1.500 de euro până în februarie 2016.

YouthBank urmărește constituirea, promovarea și administrarea transparentă a unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni. Programul este administrat de către un grup de tineri, selectați și pregătiți în domeniile proiectului.

Cei 13 voluntari ai echipei și-au propus să strângă 1.500 de euro în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016. În acest scop, voluntarii vor aplica tehnicile de fundraising – strângere de fonduri – pe care le-au învățat între 30 și 31 octombrie de la trainerului clujean Radu Enesen. Și, drept încurajare, o firmă locală și-a asumat să dubleze suma colectată de tineri, ca partener principal al programului YouthBank. Astfel, dacă vor reuși să strângă 1.500 de euro, fondul total va fi, cu ajutorul firmei, de 3.000 de euro.

Pe 30 noiembrie, de la ora 17:00, „youthbancherii” vor organiza primul eveniment, „Conectează-te! Relaxează-te!”, o seară de jocuri de societate și de karaoke. Membrii echipei Youth Bank îi invită pe colegii lor la un program de divertisment interesant și valoros, dar evenimentul este deschis pentru toți cei interesați de jocuri de societate, de karaoke și de a face un bine comunității în care trăim.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.