ACTUALITATE 1 decembrie 2015

Jurizarea concursului de desen „Vadon” s-a încheiat

de Covasna Media | 670 vizualizări

S-a încheiat jurizarea desenelor în cadrul concursului de desen organizat de Asociația Vadon în cursul lunii octombrie–noiembrie a.c.

Copiii din grădinițe și elevii școlilor primare din județul Covasna au depus un număr de 1.678 desene pentru concurs, având următoarele tematici: Pădurea fermecată; Animalul sălbatic preferat (tematicile au fost acceptate separat sau combinat).

Decernarea premiilor I, I şi III, şi a premiilor speciale se va face pe grupe de vârstă, iar desenele cele mai reușite vor fi expuse în cadrul Expoziției Cinegetice din Casa Bene din Sfântu Gheorghe, pe o perioadă de un an.

Membrii juriului: Bakó Kinga (artist textil și profesor de desen), Nicu Barb (pictor), Péter Kinga (profesor educator) și Vetró Barnabás (artist plastic), conform proiectului au putut alege doar 48 lucrări pentru premiere.

Au fost punctate originalitatea, creativitatea, aspectul general, ținându-se cont și de vârsta celor care au realizat desenele.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 4 decembrie, începând cu ora 16.00 la Casa Bene (Sfântu Gheorghe, str. Gróf Mikó Imre nr. 11).

Vă aşteptăm cu drag!

Demeter János

director executiv

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.