ACTUALITATE 6 decembrie 2015

Osonó, turneu de succes în Ardeal, Ungaria şi Ucraina

de Covasna Media | 737 vizualizări

Teatrul Independent Osonó a încheiat turneul care a cuprins localităţi din Ardeal, Ungaria şi Ucraina, unde a susţinut reprezentaţii cu două producţii, „Chipul din oglinda apei” şi „Cercul prietenilor neştiuţi sau Picnic pe un covor japonez”, ambele în regia lui Fazakas Misi. Turneul s-a desfăşurat între 16 noiembrie şi 3 decembrie şi a însemnat 33 de reprezentaţii în faţa a peste 2.000 de spectatori, în 9 oraşe, fiecare reprezentaţie fiind urmată de dezbateri cu publicul. 

Despre succesul turneului depun mărturie reacţiile spectatorilor şi invitaţiile unor teatre gazdă ca Trupa Osonó să revină cu cele două producţii, pentru a susţine şi alte reprezentaţii. Astfel, Osonó se va întoarce în Ucraina în martie 2016, pentru un turneu de o săptămână, cu reprezentaţii în mai multe orașe. Tot în luna martie a anului viitor, Osonó se va întoarce în Budapesta la invitaţia prestigiosului Teatru Katona József de a juca din nou cele două spectacole în faţa selectului şi pretenţiosului său public, care a cerut această reîntoarcere.

Turneul a fost organizat din fondurile proprii ale Trupei Osonó, cu sprijinul financiar al Fundației Tiszta Formák.

În luna decembrie, Teatrul Independent Osonó va juca cele două spectacole în diverse localităţi din Secuime, ultimele reprezentaţii ale anului 2015 urmând a avea loc în Sfântu Gheorghe, pe 28 și 29 decembrie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.