ACTUALITATE 7 decembrie 2015

pulzArt 3: Bilete pentru spectacole și concerte

de Covasna Media | 458 vizualizări

Biletele la spectacolele festivalului pulzArt, ediția a treia, pot fi cumpărate la Biroul de Organizare și Coordonare Evenimente Culturale (Sf. Gheorghe, Piața Libertății, nr. 1.) sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro. Vă atragem atenția că la patru spectacole din cadrul festivalului elevii, studenţii şi pensionarii pot beneficia de o reducere de 50% prezentând legitimaţia. Preţul biletelor este cuprins între 10 şi 30 de lei.

Biletul pentru spectacolul oferit de Teatrul Național Sârb, „Moartea lui Ivan Ilici”, după nuvela lui Tolstoi, în regia lui Tomi Janežič, va costa 30 de lei. Spectacolul de dans al Atelierului de Dans Popular din Odorheiu Secuiesc, „A köz”, poate fi vizionat pentru 20 de lei, tot atât costă biletul și pentru spectacolul „Prieteni” (BarátoK) al Companiei Badora (Ungaria). Așa cum am menționat mai sus pentru aceste trei spectacole elevii, studenţii şi pensionarii pot beneficia de reduceri.

Trei spectacole au preț unitar, se pot procura bilete de 15 lei pentru concertele oferite de Cvartetul Borbély-Dresch și de Arifa, respectiv spectacolul intitulat „Ceea ce te frământă” (Ami a szívedet nyomja), oferit de Atelierul de Dans Duna din Ungaria. Pentru concertele Grencsó Kollektíva și Argo prețul unitar al biletelor este de 10 lei, care se pot cumpăra la fața locului, înaintea concertelor.

Pentru producția Tein Teátroom în ceainăria Tein, intrarea este liberă, dar numărul spectatorilor este limitat la maximum 110 de persoane pentru a respecta regulamentul PSI.

Mai multe informații se pot găsi pe site-ul www.pulzart.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.