ACTUALITATE 12 ianuarie 2016

Accident rutier ușor la Moacşa

de Covasna Media | 733 vizualizări

În data de 11 ianuarie 2016, în jurul orei 13:15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, în timpul executării serviciului de supraveghere și control al traficului rutier pe D.N. 11, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, pe raza localității Moacșa, a avut loc un accident rutier cu victimă.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că numitul T.I. din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism din direcția Brașov către Târgu Secuiesc, pe D.N.11, la Km. 38+350m, pe raza localității Moacșa, s-a angajat în depășirea unui alt autoturism în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea autovehiculelor cu excepția motocicletelor fără ataș interzisă”, trecând peste marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers și, la revenirea pe banda inițială de mers, a acroșat autoturismul depășit, care s-a încadrat și a inițiat manevra de schimbare a direcției de mers spre stânga.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate şi probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.