ACTUALITATE 18 ianuarie 2016

Şoferi nemulţumiţi de deszăpezirea din Sfântu Gheorghe

de Sever Ioan Miu | 768 vizualizări

Deși societatea de salubrizare TEGA și-a trimis personalul duminică la deszăpezit, nu toți șoferii au fost mulțumiți de starea drumului în prima zi cu zăpadă serioasă din acest an. În plus, luni mai rămăsese zăpadă pe strada Rozelor, dar și pe o porțiune din Váradi József.

„Duminică alunecam cu mașina. Azi e mai bine, că a ieșit soarele și s-a topit”, ne-a spus luni un taximetrist, mergând prin centru, unde zăpada este curățată. Alt taximetrist mi-a arătat că pe strada Rozelor din Simeria, zăpada nu a fost curățată, fiind însă tasată de la circulație. Pe porțiunea din Váradi József de la capătul orașului, de după intersecția cu Rozelor, zăpada era și mai mare, cetățenii fiind nemulțumiți că nimeni nu trece pe acolo să curețe zăpada. Același șofer s-a plâns de stația de taxi de la Șugaș: „Plătim 50 de lei, dar nu e curățată”. Pe mijlocul parcării se vedea puțină zăpadă închisă la culoare, probabil de la antiderapant.

„Duminică n-a nins foarte tare, dar a nins în continuu. Noi nu putem să trecem în fiecare oră, eu zic că drumurile au fost practicabile. Bineînțeles că dacă se aplică acest material antiderapant, iese un fel de amestec cu zăpadă și nu putem aspira acest material. Noi avem un număr de telefon, avem o adresă unde oamenii pot face reclamații pe internet. Noi am primit o singură reclamație din Ilieni, care a fost de domeniul primăriei. Reclamațiile dacă parveneau în momentul în care maşinile erau afară, puteam să rezolvăm de mult, dar văd că oamenii preferă să se facă articole în presă decât să rezolve”, ne-a declarat directorul TEGA, Tóth-Birtan Csaba.

„Pe Rozelor nu am băgat plugul pentru că nu e asfaltat, dar vom da cu antiderapant luni la 17. Vom curăța, dacă putem intra, și în stația de taxi de la Șugaș”, ne-a mai spus Tóth-Birtan, luni în jurul orei 15. El a adăugat că pentru porțiunea neasfaltată din Váradi József nu există contract cu TEGA pentru deszăpezire.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
R, 19 ianuarie 2016
iarna i-a luat prin surprindere, asteptau probabil noul episod din GOT, "winter is coming"
tibi, 19 ianuarie 2016
nu s-au apucat deloc:))) si ieri dimineata nu erau drumurile dezapezie
adi, 19 ianuarie 2016
Pai cum sa fim multumiti daca s-au apucat dupa masa??? Poate gresesc dar de dimineata eram pe drumuri si nu am văzut utilaje...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.