ACTUALITATE 25 ianuarie 2016

6500 mc masă lemnoasă de pe domeniul public, exploatați de Primăria Sfântu Gheorghe în acest an

de Mirela Cara Dragu | 935 vizualizări

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat în ședința de joi exploatarea în 2016 a 6500 mc de masă lemnoasă provenind din fondul forestier de pe domeniul public al municipiului. Din masa lemnoasă recoltată, 930 mc sunt destinați consumului propriu al Primăriei, precum și instituțiilor sau serviciilor aflate în subordinea Consiliului Local.

Dintre aceștia, 400 mc reprezintă lemn de foc care va fi folosit pentru încălzirea serelor aparținând Serviciului de gospodărire a domeniului public, 90 mc vor merge către instituțiile de învățământ din Chilieni, Câmpul Frumos și Coșeni spre a servi drept lemn de foc, 175 mc vor ajunge la Baza de Tratament Șugaş Băi, iar alți 175 mc vor merge tot la Șugaș Băi, ca lemn de foc pentru obiectivele de sport și agrement.

Restul de masă lemnoasă va fi folosit pentru Căminele Culturale din Chilieni și Coșeni, pentru centrul ecvestric și pentru alte instituţii.

Transportul materialului lemnos necesar pentru nevoile proprii de la rampă la punctul de destinație se va asigura cu autovehiculele aparținând Serviciului de gospodărire a domeniului public din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, în condițiile legii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.