ACTUALITATE 25 ianuarie 2016

Accidente pe drumurile covăsnene și infracțiuni la regimul circulației

de Razvan Craciun | 902 vizualizări

Duminică, 24 ianuarie 2016, în jurul orei 15:00, pe DN11 între Cernat şi Târgu Secuiesc, a avut loc un accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că o femeie aflată la volanul unui autoturism, ar fi adormit la volan și a ieșit în afara carosabilului unde s-a oprit în albia unui pârâu secat.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferiței și rănirea uşoară a unui bărbat, pasager în autovehicul.

Un alt accident a avut loc în aceeași zi, în jurul orei 16:20. Un bărbat în vârstă de 45 de ani aflat la volanul unui autoturism care se deplasa pe DN 13E, dinspre Sfântu Gheorghe către comuna Vâlcele, a surprins și accidentat ușor un minor în vârstă de 16 ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în ambele cazuri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

* * *

Doi bărbați sunt cercetați penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice după ce polițiștii i-au depistat băuți la volan.

Vineri 22 ianuarie 2016, în jurul orei 17:45, polițiștii din Târgu Secuiesc aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pe DN 11B în localitatea Sânzieni, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, iar în urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan. Rezultatul testării a indicat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spitalul din Târgu Secuiesc pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea determinării îmbibației alcoolice.

Sâmbătă, 23 ianuarie 2016, polițiștii din Stațiunea Covasna au oprit în trafic o autoutilitară condusă de către un bărbat din Târgu Secuiesc care emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea determinării îmbibației alcoolice.

Polițiștii au întocmit în ambele cazuri, dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.