Covasna Media Group|Joi, 25 August, 2016

Deputatul PSD Horia Grama neagă că ar sprijini schimbarea prefectului de Covasna 

Horia Grama iulie 2015

Liderul organizației județene a PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a dat luni o replică la comunicatul Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș (FCRCHM), prin care acesta din urmă susţinea că UDMR încearcă să schimbe prefectul de Covasna, Sebastian Cucu, „cu largul concurs al deputatului Horia Grama”.

„Pot să cataloghez această afirmație ca o minciună”, a spus Grama, care a adăugat că printre obiectivele PSD Covasna, în cei 24 de ani de existență, s-a numărat ca prefectul județului să fie român, ca garanție a respectării legii și pentru echilibru, în condițiile în care UDMR deține puterea în plan local. „Este adevărat că în guvernarea USL, din 2010 și până acum, au fost schimbați vreo trei prefecți. Personal și prin organizația PSD am luptat pentru fiecare dintre ei, până la capăt și am susținut să nu fie schimbați. Decizia nu fost la noi, a fost la Guvern. Chiar dacă ei au fost schimbați și se spune că prin influenţa UDMR, nu a fost mereu așa”, a mai spus președintele organizației județene a PSD. El a punctat că schimbarea lui Sebastian Cucu, susținut de PSD, ar însemna aducerea unui prefect susținut de UDMR.

Comentarii Facebook

Comentarii.

3 Răspunsuri la Deputatul PSD Horia Grama neagă că ar sprijini schimbarea prefectului de Covasna

 1. Horica Minciunica

  si zi asa Horica nici usturoi nu ai mancat nici cu Arpi la SPA nu ai fost. da o fractura logica tot exista, daca ai luptat pentru fiecare prefect pana la capat, adica ai luptat sa il sustii pana la capat pe dl prefect Popica Marius de exemplu, atunci cum l-ai sprijinit pe dl Cucu Sebastian ca prefect. ca sa il sustii pe unul in functie pana la capat si sa il sustii si pe celalat sa il inlocuiasca nu se poate. adica aici mataluta minti. ori nu l-ai sustinut pe Popica si a fost inlocuit cu Cucu, ori l-ai sustinut pe Popica si Cucu a fost numit fara sustinerea ta. adevarul este ca atunci cand nu l-ai mai vrut prefect pe Munteanu, pe linie UDMR l-ai inlocuit, cu Marinescu, cand nu ti-a mai convenit Marinescu, l-ai inlocuit tot cu complicitate UDMR cu Popica, samd. Acum cand nu iti mai convine nici Cucu, UDMR musca din nou si mataluta mare luptator roman il inlocuiai cu un prefect roman. asa ca eu cred ca tu minti disperat dupa un nou mandat si dupa o pensie speciala nesimtita. dupa ce ai lipsit din peisaj tot mandatul si oride cate ori romanii aveau nevoie de deputatul lor, mai putin cand a trebuit boicotata legea antifumat, http://www.romaniatv.net/deputatul-horia-grama-cere-amenajarea-de-locuri-de-fumat-inclusiv-in-ambulante_242396.html, acum apari din nou speriat ca nu te mai voteaza nimeni.

   
 2. Lily

  Aberant. Nu poti sa te lupti pana la capat pentru fiecare dintre prefecti sa nu fie schimbati apoi sa vii sa spui, tot de fiecare data, ca cel nou numit (Munteanu, Marinescu, Popica, Cucu) a fost numit cu sustinerea ta.
  Ori, inseamna ca ati stiut de schimbari, le-ati acceptat tacit si ati propus un inlocuitor. Minciuna are picioare scurte dle Horia Grama. Va asteptam la vot.

   
 3. lili

  PSD, mai bine schimbati-l voi pe Grama asta!
  De 25 de ani ni s-a acrit de mutra lui!
  Oricum arde gazul de pomana in Parlamentul Romaniei de ani de zile!

   

Adaugă Comentariu

-->