ACTUALITATE 2 februarie 2016

Futsal: Egal între Sfântu Gheorghe și Odorheiu Secuiesc

de Sever Ioan Miu | 923 vizualizări

Luni, 1 februarie, în Sala Sporturilor Szabó Kati, Sepsi Futsal a primit vizita FK Odorheiu Secuiesc, într-un meci din Liga Naţională care s-a terminat cu 1-1.

La pauză scorul era 0-0. În a doua repriză gazdele au reușit să înscrie, în ovațiile tribunelor, ca mai apoi echipa din Odorhei să egaleze, după aproximativ un minut. Meciul a fost transmis de Digi Sport.

„Odorheiu Secuiesc este o echipă bună, joacă de mult timp împreună, este o echipă omogenă, așa că ne-am așteptat la un meci greu. Totuși am jucat destul de bine, am reușit să conducem cu 1-0, după aceea au egalat, dar a fost un meci frumos, un meci echilibrat”, ne-a declarat antrenorul Sepsi Futsal, Farkas Attila.

„Sunt fericit că a fost un meci foarte sportiv. Bine că a fost televizat, astfel putem să promovăm futsalul. Sunt două echipe cu aproape aceeași valoare. La meciurile acestea de lucrurile mici depinde rezultatul, eu zic că egalul acesta obținut în deplasare e meritat. Cred că dacă aveam puțin noroc puteam să obținem și victoria”, a subliniat antrenorul FK Odorheiu Secuiesc, Jakab Zoltán. Anul trecut, în tur, Odorhei a pierdut acasă cu 2-4 în fața Sepsi Futsal.

În etapa anterioară, pe 28 ianuarie, Sepsi Futsal trecuse de United Galați cu un scor strâns, 4-3. Mult mai bine s-a descurcat rivala din nordul județului, KSE Târgu Secuiesc, care, pe 30 ianuarie, a bătut cu 15-2 Clujana Cluj-Napoca, cele mai multe goluri fiind marcate de jucătorii spanioli din echipa covăsneană.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.