EDUCATIE 4 aprilie 2023

Zilele Porților Deschise la Grădinița „Pinocchio” din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 757 vizualizări

Părinții ai căror copii vor merge la grădiniță din toamna acestui an au ocazia să viziteze Grădinița „Pinocchio” din Sfântu Gheorghe, care săptămâna viitoare organizează Zilele Porților Deschise. Astfel, timp de două zile, pe 12 și 13 aprilie, între orele 9:30 și 11:00, cei interesați pot merge atât pentru a vizita grădinița, cât și pentru a participa la evenimentele care se vor desfășura cu acest prilej. 

Programul este împărțit astfel încât activitățile să fie cât mai variate. Miercuri, pe 12 aprilie, va fi ziua dansului și a artei, iar ziua de joi va fi dedicată comunicării și povestirii. 

„Evenimentul se adresează acelor părinți ai căror copii împlinesc vârsta de trei ani începând din septembrie și încep grupa mică din anul școlar viitor. Sunt așteptați să vină împreună cu cei mici, pentru că organizăm aceste activități în care sunt implicați copiii care vor deveni preșcolarii viitori. Doamnele educatoare care încep anul școlar viitor cu grupele mici o să țină aceste activități. Miercuri va fi ziua artei și a dansului, în care vor face desene, modelări, dansuri pentru preșcolari și șezătoare, iar ziua a doua va fi dedicată povestirii, în care educatoarele vor citi povești și vor juca teatru de păpuși. E bine să vină părinții care se gândesc să își dea copiii la noi pentru ca să cunoască anturajul, grădinița, să cunoască viitoarele educatoare cu care vor putea să și socializeze”, ne-a spus coordonatoarea grădiniței, Szilvási Melinda. 

În prezent, Grădinița „Pinocchio” este frecventată de 250 de copii, iar colectivul este format din 24 de educatoare și 12 îngrijitoare. 

Grădinița este bilingvă, iar în anul școlar viitor la secția română vor fi două grupe cu program prelungit și o grupă cu program normal. 

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.