ACTUALITATE 7 februarie 2016

Schi: Aur și bronz pentru tinerii covăsneni la Cupa Gerar

de Sever Ioan Miu | 1068 vizualizări

100 de sportivi din 15 județe au participat la ediția a VIII-a a Concursului Național al Sporturilor de Iarnă „Trofeul Gerar 2016”, organizat de Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe și Clubul Copiilor Întorsura Buzăului. Din cauza temperaturilor ridicate și a condițiilor meteo nefavorabile sporturilor de iarnă, probele de Slalom Special, Super G și Slalom paralel nu s-au mai desfășurat pe pârtia de la Șugaș Băi, cum se intenționa inițial, ci la Homorod Băi, în județul Harghita. Restul probelor pe echipe s-au desfășurat la Șugaș Băi

Tinerii sportivi covăsneni care au luat locul I au fost Szilvasi Botond și Barta Mate, ambii de la Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe. Astfel, Szilvasi a câștigat competițiile de Slalom Paralel, Slalom Special și Super G la categoria băieți 6 ani, în timp ce Barta Mate a câștigat probele de Slalom Special și Super G, la băieți 12 ani. Molnar Bucsu de la Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe a ocupat locul III la Slalom Special băieți 10 ani, în timp ce Ștefania Popică de la Clubul Copiilor Întorsura Buzăului a luat bronzul la Slalom Paralel fete 12 ani. Totodată, echipa Clubului Sportiv Întorsura Buzăului a câștigat proba de Schi Aplicativ pe echipe.

schi Trofeul Gerar 2016 (34)

Trofeul Gerar a fost organizat de Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe și Clubul Copiilor Întorsura Buzăului în colaborare cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, I.Ș.J. Covasna și Primăria Municipiului Sf. Gheorghe, fiind un concurs inclus în Calendarul Activităților Educative Naționale al Ministerului Educației.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.