ACTUALITATE 8 februarie 2016

Februarie, o lună plină pentru baschetbalistele CSŞ Sfântu Gheorghe

de Sever Ioan Miu | 792 vizualizări

La U18 feminin, Clubul Sportiv Școlar (CSŞ) Sfântu Gheorghe a trecut pe 6 februarie de CS Universitar Brașov (56-43), iar cu echipa de U16 feminin a învins pe 7 februarie Vendor Odorheiu Secuiesc (66-52), ambele meciuri fiind disputate acasă. Luna februarie continuă cu alte provocări pentru tinerii baschetbaliști CSŞ.

Astfel, în semifinalele grupei I, echipa U18 feminin întâlnește în deplasare pe 13 februarie formația din Alexandria, iar pe 20 le așteaptă la Sfântu Gheorghe pe jucătoarele din Târgoviște. De asemenea, în turneul semifinal al grupei a II-a, echipa feminină U16 se va deplasa la Cluj Napoca pe 21 februarie, pe 25 va merge la Dej, iar pe 28 le va primi acasă pe fetele de la Brașovia. Meciurile cu Cluj Napoca și Dej vor fi cele mai grele pentru fetele U16, după cum ne-a declarat antrenoarea lor, Bordás Noémi Ágota.

Tot în februarie echipa U13 feminin ar putea merge, între 19-21, la un turneu la București, iar în același interval de timp U13 masculin ar putea juca într-un turneu la Cluj Napoca, participarea celor două echipe la aceste evenimente fiind nesigură.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.