ACTUALITATE 11 februarie 2016

Comunicat TAM: Spectacolul Tartuffe se amână

de Covasna Media | 590 vizualizări

Stimați spectatori,

Dragi prieteni,

Cu regret vă informăm că suntem nevoiți să anulăm spectacolele din datele de 12 și 13 februarie 2016. Spectacolul Tartuffe se amână din pricina unor motive obiective, doi dintre actorii noștri neputând urca pe scenă în fața dvs. datorită unor probleme medicale urgente. Următoarele reprezentații a spectacolului Tartuffe vor avea loc în datele de 18 martie 2016 și 1 aprilie 2016.

Contravaloarea biletelor deja cumpărate pentru 12 și 13 Februarie poate fi recuperată din locul achiziției - casieria Teatrului sau Biroul de Organizări Evenimente. Contravaloarea biletelor cumpărate online se restituie automat.

Până la reluarea spectacolului Tartuffe vă așteptăm cu mare drag la spectacolele noastre programate pentru lunile februarie și martie: piesele Colibri și 2 Galbeni, premierele pieselor Orb de mină și Trei rupturi. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de amânarea celor două spectacole și vă mulțumim pentru înțelegere și susținere.

Cu deosebită consideraţie,

Anna Mária POPA

Manager Teatrul Andrei Mureşanu

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.