ACTUALITATE 11 februarie 2016

Infracțiuni la regimul silvic

de Covasna Media | 852 vizualizări

În data de 10.02.2016, în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Sita Buzăului, în timpul executării serviciului de patrulare, l-au identificat în flagrant pe numitul C.N., din Sita Buzăului, care a tăiat ilegal un număr de 21 arbori, de pe o parcelă împădurită situată pe raza comunei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul savârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

În data de 10.02.2016, în jurul orei 07:00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Barcani, împreună cu polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Întorsura Buzăului, i-au identificat în flagrant pe numiții T.S. și B.F., ambii din Barcani, care au tăiat fără drept și au sustras, de pe două parcele împădurite, un număr de 7 arbori, în cantitate totală de 3 mc.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul savârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori tăiați fără drept.

În data de 10.02.2016, în jurul orelor 14:00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Ojdula, în timpul executării serviciului de patrulare pe raza localității, l-au identificat în flagrant pe numitul K.L. din Ojdula,   în timp ce transporta, cu un atelaj hipo,  cantitatea de 1,24 metri steri lemn de foc, fără a poseda acte de proveniență.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că materialul lemnos a fost tăiat ilegal din pădurea aparținând Primăriei Ojdula.

Cantitatea de material lemnos menționată a fost ridicată și predată părții păgubite, susnumitului fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1000 lei, procedându-se, totodată, și la confiscarea motofierăstrăului utilizat la tăierea materialului lemnos.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.