ACTUALITATE 14 februarie 2016

Handbal: Două victorii pentru echipele din Sfântu Gheorghe

de Sever Ioan Miu | 796 vizualizări

Săptămâna trecută s-a încheiat cu o nouă victorie CSM Sfântu Gheorghe la handbal, după ce joi, junioarele 3 ale CSŞ au trecut de Târgu Mureș. Alte două echipe CSŞ au suferit înfrângeri.

Astfel, echipa de juniori 2 feminin a CSŞ Sfântu Gheorghe a pierdut joi în deplasare cu Dinamo Brașov, 10-29, în seria F a competiției. Tot joi, în seria F de la juniori 3 feminin, fetele CSŞ au obținut o victorie 14-10 cu LPS Târgu Mureș, în sala Liceului Berde Áron. Sâmbătă, 13 februarie, în seria E a competiției de juniori 1 masculin, CSŞ a pierdut cu 19-30 în fața Dinamo Brașov, în timp ce în seria C a juniori 3 masculin, CSM Sfântu Gheorghe a trecut de CSŞ Ploiești cu 34-17.

Juniorii CSM au tratat „cu superficialitate” meciul cu CSŞ Ploiești

Victoria cu CSŞ Ploiești a consolidat poziția de lider în grupa C a CSM Sfântu Gheorghe. Principalii marcatori pentru Sfântu Gheorghe au fost George Gabriel Chira (11), Octavian Cristea (8) și Rhode László (7). Oficialul CSM Ovidiu Chira a spus că rezultatul e „destul de bun”. „S-a simțit oboseala acumulată și faptul că ne-am deplasat în ziua jocului. Am jucat cu ultima clasată, iar copiii au tratat cu superficialitate. Orice joc trebuie tratat cu seriozitate”, a atras atenția Chira. Sâmbăta viitoare, de la ora 12, CSM așteaptă iubitorii handbalului să-și susțină echipa pe teren propriu în Sala Sporturilor „Szabó Kati”, în meciul cu CSM Ploiești, ultimul din sezonul regulat.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.