ACTUALITATE 15 februarie 2016

Accidente rutiere uşoare şi infracţiuni la regimul circulaţiei

de Covasna Media | 810 vizualizări

Sâmbătă, 13 februarie 2016, în jurul orei 17:45, pe drumul comunal 20A a avut loc un accident rutier cu urmări uşoare.

Din cercetările efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit că şoferul unui autoturism ce se deplasa dinspre localitatea Angheluş către DN 13E, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieşit în afara carosabilului.

În urma evenimentului şoferul a fost rănit uşor. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Un alt accident rutier uşor a avut loc luni dimineaţă în jurul orei 10:00, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe.

Din cercetări s-a stabilit că şoferul unui autoturism în vârstă de 72 de ani, a avut alte preocupări de natură a-i distrage atenţia în timpul mersului, a pierdut controlul volanului şi a lovit o autoutilitară staţionată pe acelaşi sens de deplasare.

În urma evenimentului, o femeie de 63 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită uşor.

***

La data de 13 februarie, poliţiştii din Târgu Secuiesc au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Tinoasa a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetări s-a stabilit că şoferul unui autoturism în vârstă de 30 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Târgu Secuiesc pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea determinării îmbibaţiei alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Duminică dimineaţă în jurul orei 02:50, un alt şofer băut a pierdut numitul volanului şi a intrat într-un şanţ. Acesta se deplasa pe DJ 103B dinspre localitatea Chilieni către Ozun.

În urma testării cu aparatul etilotest sa stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool în aerul expirat.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Iar poliţiştii din Zagon aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au identificat un bărbat de 41 de ani aflat la volanul unei autoutilitare.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu avea permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Teme articol: accidente politia rutiera
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.