ACTUALITATE 7 martie 2016

Handbal: Șase echipe vin la Sfântu Gheorghe pentru turneul de sală

de Sever Ioan Miu | 1026 vizualizări

Martie începe cu turnee de sală pentru handbaliștii din Sfântu Gheorghe. Dacă sportivii Clubului Sportiv Școlar (CSS) s-au deplasat la sfârșitul săptămânii pentru turneele de la juniori 2, băieți și fete, Clubul Sportiv Municipal (CSM) organizează un turneu de sală între 10 și 13 martie, la Sfântu Gheorghe.

Astfel, Sala Sporturilor Szabo Kati va găzdui Turneul 1 de Sală din cadrul Campionatului Național de Handbal Juniori 3 masculin, ediția 2015-2016, grupa C. Pe lângă gazde participă alte șase echipe: CS Blejoi, CSM Ploiești, CS Olimpic Mizil, CS Dinamo Brașov, CS Sporting Ghimbav și CSS Ploiești. Turneul este organizat împreună cu Federația Română de Handbal.

Prima zi a turneului, 10 martie, va debuta cu meciul dintre dintre cluburile ploieștene CSS și CSM, de la 14:00. Urmează, la 15:30, partida dintre prima clasată din grupa C, CSM Sfântu Gheorghe, respectiv a doua clasată, formația din Blejoi. Prima zi a turneului se încheie cu meciul dintre Ghimbav și Olimpic Mizil, de la ora 17.

Pe 11 martie, de la 11:30, Blejoiul se întâlnește cu CSS Ploiești, iar de la 13:00 Olimpic Mizil are meci cu băieții noștri. Totodată, la 14:30, Dinamo Brașov întâlnește echipa din Ghimbav.

12 martie începe cu un meci pentru covăsneni, care îi înfruntă, de la 15, pe cei de la Dinamo Brașov. La 16:30 CSS Ploiești are o partidă cu Olimpic Mizil, iar de la 18:00 se luptă ocupantele locului II și III din grupă, CSM Ploiești și Blejoi.

În ultima zi, pe 13 martie, la ora 10, Olimpic Mizil întâlnește CSM Ploiești, iar la 11:30 se duelează Dinamo Brașov cu CSS Ploiești. Ultimul meci al turneului, de la 13:00, este disputat de gazde, care întâlnesc formația din Ghimbav.

Lotului echipei de handbal J.3 a CSM Sf. Gheorghe îi are ca portari pe Kalanyos Emanuel, Sorban Ramon și Leonard Bădiță. Jucătorii de câmp sunt George Gabriel Chira, Corneliu Corodeanu, Laurențiu Bălăceanu, Octavian Cristea, Rode Laszlo, Alexandru Drăghici, Andrei Ţifrea, Robert Manea, Darius Cernea, Alexandru Câmpean, Attila Nagy, Nicolae Gheorghiu și Andrei Corbu. Echipa CSM este antrenată de Viorel Bărbos.

După 14 meciuri disputate în sezonul regulat, echipa C.S.M. Sf. Gheorghe se situează pe locul 1 în serie, fără nicio  înfrângere și speră să-și consolideze poziția în acest turneu.

Sfârșit de săptămână cu o victorie pentru CSS

În ceea ce privește handbaliștii Clubului Sportiv Școlar Sfântu Gheorghe, la finele săptămânii trecute băieții de la juniori 2 masculin au mers avut turneu de sală la Blejoi, Prahova, între 3 și 6 martie. Fetele din aceeași grupă de vârstă au avut un turneu în județul Sibiu, la Mediaș, între 5 și 6 martie. Dacă băieții au avut trei înfrângeri și o victorie, junioarele s-au întors acasă cu două înfrângeri.

Astfel, tinerii handbaliști antrenați de Bálint Attila au avut patru meciuri, câte unul în fiecare zi, și le-au pierdut pe primele trei. Cu echipa din Adjud a obținut 26-34 (18-8), cu CSS Ploiești, 29-23 (16-11), iar cu formația din Brazi a scos un 29-23 (16-11). În ultima partidă, de duminică, 6 martie, CSS Sfântu Gheorghe a trecut de Mizil cu 23-22 (13-10). În acest meci, pentru covăsneni, cel mai mult au marcat  Adrian Iștoc (8), Eduard Brandabura (6) și Raul Mirică (3), dar antrenorul subliniază că a fost un joc de echipă, apreciat de toți cei prezenți în sală.

Fetele antrenate de Vida Attila au obținut 22-24 (9-11) cu echipa din Sibiu și 14-28 cu cea din Târgu Mureș.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.