ACTUALITATE 31 martie 2016

Miodrag Belodedici, invitat special al „Cupei Ştefan Miu”

de Iulia Drăghici - Taraș | 835 vizualizări

A treia ediţie a turneului de fotbal „Cupa Ştefan Miu”, care va avea loc în 2 şi 3 aprilie pe terenul artificial „Hokey Club” (Baroque), îl are ca invitat special pe Miodrag Belodedici, dublu câştigător al Cupei Campionilor Europeni. Evenimentul este organizat de A.S. Atletico „Steaua” în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna.

Turneul se desfăşoară în cadrul programului „Sfântu Gheorghe sprijină sportul”, implementat de Primăria Sfântu Gheorghe. Potrivit organizatorilor, activitatea „are ca obiectiv sprijinirea şi promovarea fotbalului în rândul copiilor”. Pe lista de participanţi se găsesc echipe din Braşov, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna şi Moacşa.

Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17:10 iubitorii sportului rege vor putea asista la un meci demonstrativ între echipa Atletico Steaua şi o selecţionată a antrenorilor locali, în care va juca şi internaţionalul Miodrag Belodedici.

În ambele zile de competiţie, evenimentul începe la ora 8.

„«Cupa Ştefan Miu» reprezintă un bun prilej de popularizare a fotbalului în rândul copiilor şi tinerilor. Prin derularea acestui proiect, organizatorii asigură cadrul propice de dezvoltare a aptitudinilor sportive la fotbal, promovând totodată beneficiile practicării fotbalului într-un mod oficial”, se transmite printr-un comunicat de presă.

Câştigătorii campionatului vor primi cupe, diplome şi medalii, dar şi premii speciale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.