ACTUALITATE 5 aprilie 2016

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Prognoza meteo pentru miercuri şi joi

de Covasna Media | 660 vizualizări

MIERCURI. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată cu temperaturi maxime între 22 şi 29 de grade, uşor mai scăzute pe litoral spre 17...19 grade şi mai ales în Delta Dunării unde se vor înregistra cel mult 12...15 grade şi minime, în general, între 4 şi 14 grade, informează ANM.

Cerul va fi variabil la senin, dar după-amiaza şi seara se vor semnala dezvoltări noroase, averse şi descărcări electrice pe arii restrânse în zona de munte şi izolat în restul teritoriului. Vor fi condiţii reduse de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane şi în deltă. Cu totul izolat va fi ceaţă în orele dimineţii.

JOI. Vremea se va menţine deosebit de caldă, pentru prima decadă a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor depăşi frecvent 25 de grade, urmând a se înregistra valori între 21 şi 30 de grade, mai scăzute numai pe litoral spre 19 grade şi în deltă, spre 15 grade. Minimele termice se vor situa între 8 şi 18 grade, uşor mai coborâte în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil la senin, dar după-amiaza şi seara gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere.

Aceasta se va manifesta prin dezvoltări noroase, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local la munte, în regiunile nordice şi nord-vestice şi pe suprafeţe mici în restul teritoriului. Vor fi condiţii de grindină. În a doua parte a nopţii nebulozitatea se va accentua în jumătatea de sud-vest, unde spre dimineaţă izolat va ploua. Vântul se va întensifica în a doua parte a intervalului în sudul Banatului şi la munte. Cu totul izolat dimineaţa va fi ceaţă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.