ACTUALITATE 19 aprilie 2016

Activități preventive desfășurate de polițiștii covăsneni în cadrul programului național „Școala Altfel”

de Covasna Media | 882 vizualizări

Luni, 18 aprilie 2016, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o serie de activități preventive în cadrul programului derulat la nivel național „Școala Altfel”.

Astfel, polițiștii au fost prezenți la Şcoala Gimnazială „Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe și la Liceul Pedagogic „Bod Peter” din Târgu Secuiesc, unde peste 100 de elevi și cadre didactice au luat parte la expuneri pe teme preventive. Au fost prezentate aspecte privind siguranța propriei persoane, privind circulaţia pe drumurile publice a pietonilor şi bicicliştilor, precum și prevederi ale unor acte normative, în scopul prevenirii victimizării minorilor.activitati preventive 2 (Copy)

Totodată, la Şcoala Gimnazială „Horn David” din localitatea Comandău polițiștii au luat parte la desfășurarea unei activități de tip porţi deschise, în cadrul căreia atât polițiștii de la prevenire, cât și cei din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale împreună cu un câine de serviciu le-au împărtășit elevilor o mică parte din ceea ce înseamnă munca de poliție. La activitate au fost prezenți peste 80 de elevi și profesori.

Activităţile în săptămâna „Școala Altfel” vor continua și în următoarele zile când polițiștii vor fi prezenți în școli.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.