ACTUALITATE 3 aprilie 2016

Angajări la IPJ Covasna

de Covasna Media | 2070 vizualizări

Începând cu data de 1 aprilie 2016 s-a dat startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, concursul de încadrare din sursă externă este organizat pentru ocuparea a 35 de posturi, specialitatea ordine publică, repartizate la Posturile de Poliţie Comunală din judeţul Covasna.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, s-a demarat concursul pentru ocuparea unui post vacant de agent de poliţie, disponibil la Postul de Poliţie Vâlcele, prin reîncadrare ca poliţist. Sursa de recrutare pentru acest concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2, din Legea 360/2002 privind Statutul Poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

Până la data de 8 aprilie 2016, în intervalul orar 09:00-14:00, persoanele care doresc să participe la concursurile organizate, pot depune cereri de înscriere, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, din municipiul Sfântu Gheorghe, strada Korosi Csoma Sandor, nr. 16 dosarele de recrutare urmând a fi completate cu toată documentaţia necesară până la data de 15 aprilie 2016, în zile lucrătoare, la structura de resurse umane a I.P.J. Covasna.

Concursul se va desfăşura în data de 14 mai 2016 şi va cuprinde următoarele probe: evaluarea performanţei fizice, test scris, de tip grilă, interviu pentru departajare (doar în cazul în care este necesară departajarea candidaţilor).  Înainte de aceste probe, fiecare candidat va fi evaluat din punct de vedere medical şi psihologic.

Listele cu posturile vacante, condiţiile de participare, tematica şi bibliografia pentru concurs au fost afişate la sediile Inspectoratului de Poliție Județean Covasna și pot fi consultate și pe pagina https://cv.politiaromana.ro/ro/cariera/anunt-concursuri

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Sebastian, 5 aprilie 2016
Va rog frumos as dori un numar de telefon ca sa pot vorbi,nu sunt lamurit cu ceva lucruri. Multumesc!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.