ACTUALITATE 4 mai 2016

Cum se poate compromite o campanie electorală

de Covasna Media | 1109 vizualizări

 Am luat act cu surprindere de decizia definitivă a Tribunalului Covasna, privind respingerea candidaturii din partea PNL, a domnului Alin Octavian Popica, la primăria Întorsura Buzăului. În  istoria recentă a PNL Covasna nu a existat o astfel de eroare de management de campanie care să ducă la pierderea unui candidat cu şanse la o funcţie de primar înainte de debutul campaniei.

Denumirea de „marele PNL” nu poate să ascundă managementul prost, metehne băsiste şi  lipsa de toleranţă în dialog.

În cazul de faţă, autismul politic a dus la ratarea unei candidaturi serioase, cu multe voturi în spate, în cel mai important oraş cu populaţie majoritară românească din judeţ – Întorsura Buzăului.

Se pare că actuala conducere a PNL Covasna a dat dovadă de amatorism politic chiar înainte de începerea campaniei, reuşind performanţa de a pierde meciul înainte de fluierul arbitrului.

De acelaşi management prost am observat că au dat dovadă liderii, foşti PDL, Codruţ Opaiţ şi Cosmin Boricean, şi în interiorul organizaţiei. La o scurtă analiză a candidaturilor din  judeţ se poate vedea că majoritatea membrilor proveniţi din fostul PNL, au ales să părăsească această echipă, acum candidând fie independenţi, fie din partea altor formaţiuni politice, fie părăsind politica.

Dacă veţi studia listele de candidaţi ai PNL la Alegerile locale din 2016, din judeţul  Covasna, veţi regăsi în proporţie covârşitoare, pe locuri eligibile, numai colegi proveniţi din fostul PDL.

Senator de Covasna

Marius Lucian Obreja

(P)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
tzeposu, 9 mai 2016
alooo.....voi nu stiti o chestie tovarasul Obreja ia promis lui leca si platon ca vor mai ramine un mandat....nu vi se pare ca se leaga
Cetatean votant si contribuabil, 5 mai 2016
Domnule Obreja, binenteles ca NU sunteti surprins de ce se intampla la Intorsura Buzaului. Da, dvs. nu aveti nicio legatura cu asta, NU ?. Haida de ! Poate spuneti cetateanului contibuabil si citeste integral
lili, 5 mai 2016
Las-ne! Du-te cu maretul tau PNL! O adunatura ca si la PSD, rusine! De 26 de ani ne mintiti si ne furati, iar romanii stau in saracie lucie! Rusine! Sper ca dupa incetarea mandatului sa va citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.