ACTUALITATE 12 mai 2016

ITM Covasna: Simpozion pe tema „Stresul profesional – o provocare colectivă”

de Iulia Drăghici - Taraș | 656 vizualizări

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Covasna a organizat, în 27 aprilie şi în 5 mai, sesiuni ale simpoziomului „Stresul profesional – o provocare colectivă”, la care au participat reprezentanţi ai angajatorilor covăsneni.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei internaţionale a securităţii şi sănătăţii în muncă, sărbătorită anual în 28 aprilie.

„Întâlnirea de la ITM Covasna s-a dorit a fi o acţiune de informare şi conştientizare a angajatorilor şi lucrătorilor privind crearea unei culturi de prevenire în securitatea şi sănătatea în muncă, inclusiv diferitele eforturi naţionale, regionale şi internaţionale menite să fie implementată. Totodată, în această zi, odată cu comemorarea victimelor accidentelor de muncă şi bolilor profesionale, am dorit să atragem atenţia lucrătorilor şi angajatorilor că trebuie să îşi schimbe mentalitatea, în ceea ce priveşte sănătatea şi securitatea lor în muncă. (...) Numai eforturile comune ale părţilor interesate de asigurarea unor locuri de muncă sigure şi sănătoase, pot garanta îndeplinirea obiectivelor de prevenire a accidentelor de muncă şi bolilor profesionale şi de consolidare a unei reale culturi a prevenirii”, scrie în comunicatul trimis de reprezentanţii ITM Covasna.

Teme articol: ITM sters profesional
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.