LIFESTYLE 12 mai 2016

Reacţia la Reacţiile introduse de Facebook nu este cea aşteptată

de Covasna Media | 637 vizualizări

Potrivit unui nou studiu realizat de firma Quintly, noile reacţii nu sunt foarte populare printre utilizatorii de Facebook, iar majoritatea continuă să folosească butonul Like pentru a-şi arăta aprecierea faţă de un anumit tip de conţinut.

Introduse la începutul acestui an, noile Reacţii Facebook le oferă utilizatorilor mai multe modalităţi prin care îşi exprima atitudinea faţă de o postare, prin noi etichete pentru: dragoste, râs, uimire, tristeţe sau mânie, scrie Go4it.

Firma a analizat 130.000 de postări şi a descoperit că 97% din interacţiunile generate de acestea sunt Like-uri, comentarii şi Share-uri, potrivit Go4it.

O explicaţie pentru faptul că noile caracteristici ale butonului Like nu sunt prea folosite ar fi faptul că majoritatea utilizatorilor accesează Facebook de pe dispozitive mobile, iar pentru a folosi noile reacţii trebuie să ţină apăsat degetul pe ecran, iar apoi să selecteze eticheta dorită. În schimb, pentru a da Like nu trebuie decât să dea clic pe butonul dedi­cat.

Cercetarea celor de la Quintly a arătat că tipul de conţinut video generează cu 40% mai multe reacţii decât cel care include imagini.

Totuşi, este prematur să tracem concluzii după doar două luni de la lansarea Facebook Reactions.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.