ACTUALITATE 15 mai 2016

EU ÎNOT: un concurs grandios pentru micuții înotători

de Covasna Media | 1006 vizualizări

Concursul de înot „ EU ÎNOT ” rezervat categoriilor de vârstă 7-10 ani, organizat de Clubul Sportiv „Ciprian Sfântu Gheorghe” (CSG), și-a desemnat câștigătorii în acest sfârșit de săptămână.

Astfel, locul întâi la treia ediție a concursului „ Eu înot ” a fost câștigat de clubul L.P.S. Bacău (LBC), a doua poziție a fost ocupată de C.S. Bogdan Ciubotariu Constanța (BCC), iar podiumul a fost completat de C.S.M. Ploiești (MPL).

La ediţia din acest an a concursului Eu înot s-au aliniat la start 130 de concurenţi, provenind de la 11 cluburi de înot, precum şi concurenţi neafiliaţi. Cluburile participante au fost „A.C.S. Hyperion Brașov”, “A.C.S. Delfinii Turda”, “A.S.C. Corona 2010 Braşov”, “C.S. Bogdan Ciubotariu Constanța”, ,,C.S.M. Braşov”, “C.S.M. Ploiești”, “C.S.S. Târgu-Mureș”, “C.S. Udvarhelyi Delfinek”, ,,L.P.S. Bacău”,”Sport All”,  ,,Ciprian Sfântu Gheorghe” şi alţi participanţi.

La eveniment au participat și două dintre legendele înotului românesc: Tamara Costache - prima Campioană Mondială din istoria înotului românesc - o bornă atinsă la Madrid, în 1986, în proba-regină de 50 m liber, similara "sutei" din atletism, Record Mondial, 4 Recorduri Europene consecutive în proba 50m liber în anul 1986, locul VI la Jocurile Olimpice de la Seul 1988 și  DRAGOȘ COMAN, multiplu medaliat la Campionatele Europene și Mondiale, ce i-au încurajat și susținut pe tinerii înotători.

„Îmi felicit echipa organizatorică pentru reușită, micuții sportivi participanți ai clubului pentru ambiție și determinare (pentru majoritatea a fost prima lor competiție). Numărul cluburilor înscrise este mai mare ca la ediţia anterioară și dorim ca această competiţie să devină o prezenţă constantă în calendarul competiţional sportiv al clubului şi al oraşului. Legendele înotului românesc s-au alăturat în această zi importantă pentru clubul nostru, dar mai ales pentru micuţii concurenţi, care au ocazia de a fi alături de marii noștri sportivi, pe care milioane de oameni, din toate colţurile lumii i-au văzut şi admirat în transmisiile televizate”, a spus coordonatorul acestui eveniment, antrenorul Ciprian Grosu.

Evenimentul s-a desfășurat datorită partenerilor „Sepsi Rekreativ” și “Speedo”,  dar și sprijinului primit din partea “Direcţiei pentru Tineret şi Sport Covasna”, “Tymbark”, “Choco Pack”, Papirus”, “Bon Sweet  Bon”, “Restaurantului Vendelin”, “Alter-Net”, ,,Gercom”, „Florăria Nefelejcs” şi “Biborțeni”.

 index

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.