ACTUALITATE 16 mai 2016

Weekend plin de evenimente pentru echipa Show Time

de Covasna Media | 847 vizualizări

Tenismanul Ciprian Anton a participat în perioada 13-15 mai 2016 la Turneul internaţional de tenis pentru persoane cu dizabilităţi Gyor Cup ce a avut loc în Ungaria, unde a reușit să se califice în semifinale, însă pierzând împotriva favoritului acestui turneu, Martin Legner din Austria - locul 23 mondial ITF, acest meci fiind cel mai important și mai motivat meci al turneului pentru sportivul nostru.

Echipa de ciclişti de downhill – Toma Răzvan, Toma Constantin, Pescaru Vlad, Șaica-Mircea Robert și Szőcs Bence – a participat în perioada 13-15 mai 2016 la competiţia ciclistă Flow Ride #5 organizată în Pădurea Codrișor din Bistrița Năsăud. Chiar dacă nu au urcat pe podium, au acumulat o experiență extraordinar de importantă pentru viitoarele competiții, acest sport fiind la început de sezon, iar echipa fiind la început de drum în această formulă.

Antrenorii de Shotokan Karate-Do, Pall Szabolcs şi Duculeţ Cornel, precum și sportivul Imre Artur Lorand au participat în perioada 13-15 mai 2016 la Stagiul Internațional de Karate ce a avut loc la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov, stagiu condus de Sensei Naka Tatsuya - JKA Hombu Dojo Instructor - 7 Dan, la care au participat peste 150 de karateka din întreaga țară.

Secţia de Ju-Jitsu, condusă de antrenorii Carp Silviu și Schiopu Cristian, a participat în perioada 14-15 mai 2016 la Campionatul Național de Ju-Jitsu rezervat cadeților și copiilor ce a avut loc la Sala de sport a Școlii Generale nr. 11 „Ştefan Octavian Iosif” din Brașov, de unde s-au întors cu un vicecampion naţional prin Ureche Valentin Gabriel și cu patru podiumuri de locul 3 prin Andronic Vlad, Florescu Nicoleta Narcisa, Stoican Alis Maria și Neagu Valentin Mihail.

A fost un efort de voință al tuturor membrilor, deopotrivă antrenori și sportivi, dar și unul financiar destul de însemnat, astfel că mulțumim Primăriei municipiului care a finanțat prin programul „Sfântu Gheorghe Susține Sportul” evenimentele sportive „Turneul internațional de tenis Gyor Cup” și „Campionatul Național de Ju-Jitsu pentru cadeți, copii”, suport financiar important fără de care nu am fi reușit atât de multe, precum și sponsorilor SC Novotech SRL care au finanțat cheltuielile echipei de cicliști, dar și firmelor SC Reproflex SRL și SC Dunapack Rambox Prodimpex SRL ce ne sunt alături și ne susțin echipa de Shotokan Karate-Do.

(Echipa Show Time)

 

Teme articol: SPORT competitie Show Time
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.