ACTUALITATE 19 mai 2016

Doi covăsneni la Cupa Mondială de Mountain Bike din Germania

de Iulia Drăghici - Taraș | 876 vizualizări

Campionul naţional de mountain bike, ciclistul covăsnean Ede Molnár, participă în perioada 21-22 mai la Cupa Mondială de Mountain Bike, desfăşurată în oraşul Albstadt din Germania. În echipa din care face parte Molnár, Dinamo BikeXpert Racing Team, concurează şi covăsneanul Bartha Levente şi Malnasi Attila din Târgu Mureș.

„Particip pentru prima dată la o etapă de Cupa Mondială şi nu ştiu la ce să mă aştept. Am speranţa că voi face un rezultat bun şi am la dispoziţie 3 zile să învăţ traseul împreună cu colegii mei de la Dinamo BikeXpert Racing Team. Duminică dimineaţa la ora 9 iau startul şi sper să mă clasez în primii 20%, chiar dacă iau startul mai din spate. Prin această participare sunt pe cale să-mi îndeplinesc primul vis de mic copil; mai urmează al doilea, adică să fac un rezultat bun. Dacă lucrurile merg bine, voi lua startul şi duminica viitoare la următoarea etapă de Cupă Mondială la La Bresse în Franţa, mulţumită echipei care a prins şi această cursă în calendar. Este minunat să am o echipă puternică în spate, care să investească în mine. Un vis devenit realitate”, ne-a declarat Ede Molnár.

Ede Molnár este ciclistul originar din Sfântu Gheorghe, care a devenit recent campion naţional la mountain bike. Acesta a continuat seria de performanţe câştigând locul I la competiţia Prima Evadare, la care au participat peste 2.500 de ciclişti.

Foto: Delia Simon – Prima Evadare

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.