ACTUALITATE 22 mai 2016

Mii de litri de alcool de contrabandă identificaţi de polițiștii de la investigarea criminalității economice

de Covasna Media | 880 vizualizări

La data de 19 mai 2016, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Covasna au identificat 4.000 de litri de alcool suspectat că ar proveni din fapte contrabandă.

În jurul orei 04:00, a fost depistată în trafic o autoutilitară despre care existau informaţii că transportă alcool etilic fără forme legale. Polițiștii au executat semnalul regulamentar de oprire, însă șoferul nu s-a conformat și și-a continuat drumul. Polițiștii au pornit imediat în urmărirea autovehiculului care a fost oprit în localitatea Lunca Ozunului.

În autoutilitară a fost găsită cantitatea de 4.000 litri alcool, ambalată în peturi de doi litri.

Din verificări polițiștii au stabilit că beneficiarul transportului depistat de polițiști este un bărbat de 46 de ani din Sfântu Gheorghe, care a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cei 4.000 de litri de alcool au fost confiscați, iar autovehiculul a fost indisponibilizat, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la aproape 86.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.