ACTUALITATE 29 mai 2016

Premiu de excelență pentru Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna

de Covasna Media | 970 vizualizări

Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna a fost distinsă cu un premiu special pentru efortul depus în promovarea județului, iar Grand Hotel Balvanyos a obţinut locul trei la categoria „Hotelul Anului”, secţiunea turism balnear, în cadrul celei de-a 6-a ediție a Galei TopHotel Awards.

Gala TopHotel Awards premiază cei mai performanţi profesionişti din industria hotelieră, a turismului şi a ospitalității din România.

„Este o onoare pentru noi să primim un astfel de premiu prestigios şi, dincolo de prejudecăți, județul Covasna este județul mofetelor, al apelor minerale, al conacelor dar și al tradițiilor, unde turiștii sunt așteptaţi cu drag. Asociația fondată și finanțată de Consiliul Județean Covasna, municipiul Sfântu Gheorghe și orașul Covasna va depune eforturi și în viitor pentru a face cât mai vizibil și mai atractiv județul atât pentru turiștii din țară cât şi pentru cei din străinătate', a spus Grüman Róbert, președintele Asociației Pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna, în cadrul festivității de premiere.

Consultantul în marketing turistic, Răzvan Pascu, membru al juriului TopHotel Awards, a apreciat efortul depus și rezultatele obținute de asociație, subliniind că: „În județul Covasna există un potențial turistic uriaș, este foarte important ca autoritățile locale să se implice în promovarea acestora. Concurența în acest domeniu este din ce în ce mai intensă, acea destinație turistică va avea un viitor, unde părțile implicate lucrează împreună, publicul cu privatul. În această privință județul Covasna este un exemplu de urmat”.

Un moment special din cadrul serii a fost oferit de către ansamblul de dansuri şi muzică populară „Perkő” din Sânzieni, județul Covasna, acesta încântând publicul cu dansuri tradiționale specifice zonei.

Consiliul Judeţean Covasna

Biroul de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.