ACTUALITATE 16 iunie 2016

Premii spectaculoase pentru fanii fotbalului!

de Covasna Media | 771 vizualizări

3 excursii SPA și multe alte premii îi așteaptă pe participanții la concursul de pronosticuri organizat de Restaurantul Kolcza, Sepsi Rádió, și Observatorul de Covasna!

Restaurantul Kolcza, alături de Sepsi Rádió, Observatorul de Covasna și partenerii Transilvania Tourist Service și Amigo&Intercost au lansat provocarea verii. Urmărește alături de noi la Restaurantul Kolcza, meciurile Campionatului European de Fotbal 2016, dar mai înainte (adică până la primul fluier al arbitrului) încearcă să anticipezi rezultatul exact al meciului curent. Suntem curioși dacă poți determina rezultatul de la sfârșitul celor 90 de minute (nicidecum cel de după prelungiri, sau după loviturile de la 11 metri).

Toți cei care au anticipat corect rezultatul vor fi premiați după meci, premiul fiind o halbă de bere! Vom oferi, din vreme în vreme și rucsacuri, cărți de joc și căști. Premiile sunt asigurate de Amigo & Intercost. În plus, toate cupoanele câștigătoare vor fi introduse într-o urnă, iar la sfârșitul Campionatului vor participa la tragerea la sorți ale cărei premii vor fi excursii SPA în Ungaria, oferite de Transilvania Tourist Service.

Dar iată și premiile, pentru a fi și mai motivați să participați la competiție:

2 pachete la Hotel Korona 3* - Hajdúszoboszló - 202 EUR / pach. (valoarea totală de 404 EUR)

Două vouchere cadou, fiecare pentru câte 2 persoane, pentru două nopți la Hotel Korona 3* cu demipensiune și dreptul de a beneficia pe tot timpul sejurului de serviciile wellness ale hotelului. Valoarea voucherului: 202 EUR/voucher. Acest pachet va fi înmânat unui câștigător care, astfel, va putea să plece la Hajdúszoboszló împreună cu alte trei persoane.

Elixír Hotel 3* superior - Mórahalom - 232 EUR

Voucher cadou pentru 2 persoane, pentru două nopți la Hotel Elixír 3*, cu demipensiune și dreptul de a beneficia pe tot timpul sejurului de serviciile wellness ale hotelului, respectiv de a folosi piscinele Băilor Szent Erzsébet. Valoarea voucherului: 232 EUR.

Hungarospa Thermal Hotel 3* superior - Hajdúszoboszló - 228 EUR

Cel mai mare complex de băi termale din Europa. Voucher cadou pentru 2 persoane, pentru 2 nopți la Hungarospa Thermal Hotel 3*, cu demipensiune și dreptul de a beneficia pe tot timpul sejurului de serviciile wellness ale hotelului, de băile termale Hungarospa, de a folosi ștrandul și băile de agrement Aquapalace. Valoarea voucherului: 228 EUR.

O vară plină de fotbal, așadar, cu momente de neuitat pe care le poți împărtăși cu prietenii vizualizând meciurile EURO 2016 pe un ecran gigant pe terasa Restaurantului Kolcza.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.