ACTUALITATE 5 iulie 2016

Drumeţie „Până la Piramide şi înapoi” cu tinerii întorsureni

de Iulia Drăghici - Taraș | 997 vizualizări

Grupul de tineri din Întorsura Buzăului „Be Free” revine cu un eveniment interesant. De această dată, Be Free le propune oamenilor din zona Buzaielor să li se alăture duminică, 10 iulie, de la ora 10, într-o drumeţie până la „Piramidele” din Dealul Secuiului, locaţie situată în zona Întorsurii Buzăului. Acţiunea a fost numită „Până la Piramide şi înapoi”.

„Ne-am propus să organizăm o ieșire în natură printre peisajele frumoase ale orașului nostru. Scopul acțiunii este unul simplu, dar valoros aș spune: dorim să le reamintim oamenilor ce frumuseți ne înconjoară și să îi încurajăm ca pentru o zi să lase deoparte activitățile de rutină și să ni se alăture”, ne-a spus Mădălina Marin, organizator al evenimentului.

În ceea ce priveşte programul evenimentului, acesta este următorul: „Duminică la ora 10 ne vom întâlni la camping, de unde vom porni pe traseu. La Piramide ne vom opri. Acolo vom face un picnic la care va contribui fiecare participant și vom organiza câteva activități de grup, jocuri, discuții. După câteva ore ne vom întoarce în locul de unde am plecat, iar aici ne propunem să facem o bătaie cu apă lângă râu, dacă va fi cald. La această ultimă activitate sunt invitați să ia parte numai cei care doresc. Nimeni nu va fi udat dacă nu dorește acest lucru. Astfel, ne propunem să petrecem o întreagă zi alături de cei care vor veni!”, a precizat Mădălina.

Cât despre locaţia aleasă pentru drumeţie, aceasta a spus: „Unul dintre colegii de grup a propus acest traseu. Ne-am gândit că mulți dintre noi au auzit de acest loc, însă nu au reușit poate niciodată să ajungă acolo. În plus, locul oferă o priveliște deosebită asupra întregii zone”.

Acţiunea, care este iniţiată de 15 tineri, arată că organizarea unui eveniment frumos şi util pentru comunitate nu implică neapărat bani, ci doar voinţă, plăcere, dăruire şi implicare. Mădălina Marin a mai spus: „E foarte important să fim împreună și să facem totul din inimă. Plus că ieșirile în natură sunt un mediu foarte bun de a cunoaște oameni noi!”.

Asociaţia tinerilor întorsureni „Be Free” a devenit cunoscută în zona Buzaielor prin evenimentele de succes organizate, printre care şi o acţiune de colectare de haine pentru persoanele nevoiaşe, „Sharing is caring”, şi târgul „Carte pentru carte”.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.