LIFESTYLE 6 iulie 2016

S-a inventat telecomanda pentru câini

de Covasna Media | 766 vizualizări

Proprietarii de câini care se simt vinovaţi pentru că îşi lasă animale singure în casă pot fi fericiţi. S-a descoperit soluţia care rezolvă această problemă. În loc să se plictisească, animalele pot viziona canalele prefe­rate la televizor, folosind telecomanda specială pentru patrupede.

Supradimensionată, telecomanda este realizată din material plastic rezistent la apă, astfel încât încercarea patrupedelor de a o roade, să nu reprezinte o problemă. Aceasta este dotată cu trei butoane mari, sub forma unei labuţe, un os şi o minge. Câinii pot porni sau opri televizorul şi pot schimba canalul, dacă nu sunt mulţumiţi de program. Mai mult decât atât, patrupedele au posibilitatea de a înregistra o emisiune, pentru a o viziona mai târziu, în cazul în care au nevoie de o pauză pentru oliţă sau un pui de somn, scrie oddiecentral.com, citat de adevarul.ro.

„Ştim că oamenii se pot simţi un pic vinovaţi pentru că îşi lasă câinii singuri, atunci când merg la cumpărături sau când gătesc cina în bucătărie, aşa că ne-am dorit să realizăm ceva care ar putea distra patrupedele”, a declarat Dan Reeves, purtătorul de cuvânt al firmei producătoare.

O altă funcţie a telecomenzii este programul de control de la distanţă, care permite proprietarilor să afle dacă animalul lor se uită într-adevăr la televizor. Deşi este încă în stadiul de probă, telecomanda va putea fi achiziţionată în curând.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.