ACTUALITATE 13 iulie 2016

Sâmbătă, tenis de câmp cu Ciprian Anton

de Iulia Drăghici - Taraș | 877 vizualizări

Antrenorul Ciprian Anton, campion naţional la tenis de câmp în scaun rulant, va fi prezent sâmbătă, 16 iulie, începând cu ora 10, pe terenurile de sport din cadrul Clubului T13, unde va coordona o pregătire sportivă. Evenimentul face parte din activităţile Şcolii de Vară, organizate de Clubul Sportiv „Show Time” din Sfântu Gheorghe.

„Să aveţi la voi şăpcuţă de soare şi să vă cremuiţi acasă în prealabil împotriva razelor de soare! Dacă aveţi cumva rachetă de tenis este preferabil să o aduceţi cu voi ! Noi vom pune la dispoziţie apă pentru toată lumea, terenurile de tenis din cadrul clubului, rachete de tenis (în limita numărului de rachete pe care le avem) şi materiale necesare acestui sport! În caz de vreme nefavorabilă, şedinţa de tenis se va reprograma. Hai la mişcare, hai la distracţie!”, ne informează organizatorii pe pagina oficială de Facebook Club Sportiv „Show Time”.

Şcoala de Vară a Clubului Sportiv „Show Time” se desfăşoară în perioada 11 iunie – 11 septembrie şi vizează sporturile Ju-Jitsu – shotokan karate do, tenis de câmp, înot, excursii montane şi ciclism.

 

Teme articol: tenis Ciprian Anton Show Time
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.