ACTUALITATE 20 iulie 2016

Echipajul lui Szabó Csongor la Raliul Clujului

de Iulia Drăghici - Taraș | 881 vizualizări

O nouă etapă a Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop” aduce la startul de la Cluj echipajul format din covăsneanul Szabó Csongor şi Robert Maior. Transylvania Rally, a cincea etapă a competiţiei, are loc în perioada 22–23 iulie. Traseul va cuprinde drumurile de asfalt de lângă Cluj şi din Munţii Apuseni, cu o distanţă competitivă de aproape 107 kilometri cronometraţi, grupaţi într-un număr de 10 probe speciale, dar şi Piaţa Unirii şi parcarea de la Polus Center.

„Raliul de la Cluj e unul interesant, cu probe tehnice, de viteză, probe unde contează mult relaţia pilot-copilot. Suntem optimişti că vom obţine un rezultat bun şi ne vom lupta până pe ultimii metri pentru victoria la clasa 9 şi în Swift Sport Cup. Am avut un început excelent de sezon, dar abandonurile de la Arad şi de la Raliul Moldovei ne-au încurcat socotelile. Lupta pentru victorie e deschisă în cadrul clasei 9 şi în Swift Sport Cup, aşa că ne vedem obligaţi să atacăm”, ne-a spus Szabó Csongor.

„Transilvania Rally este o competiţie recunoscută pentru numărul mare de fani pe care îi aduce aproape de echipaje, fie pe probele speciale din munţi, fie la superspecialele din oraş, fie la startul festiv. În 2016, raliul începe cu verificările administrative şi cu recunoaşterile traseului de concurs, evenimente ce vor avea loc miercuri. Recunoaşterile continuă şi joi, când va avea loc primul moment aşteptat de către fanii motorsportului din România: startul festiv din Piaţa Unirii. Începând cu ora 20:00, fanii vor avea ocazia să vadă maşinile de concurs de aproape, să discute cu piloţii şi copiloţii, să facă poze şi să ceară autografe de la cei care vor concura în acelaşi loc vineri, începând cu ora 20:30, când va avea loc una din superspecialele raliului, o proba gândită special pentru fani”, arată un comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.