ACTUALITATE 27 iulie 2016

Accidente rutiere pe drumurile din județul Covasna

de Covasna Media | 826 vizualizări

Miercuri, 27 iulie 2016, în jurul orei 05:10, în localitatea Valea Crișului a avut loc un eveniment soldat cu decesul unei persoane.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 76 de ani a încercat să urce un vehicul de tip ATV pe platforma unei autoutilitare însă a pierdut controlul și a căzut de pe platformă, iar ATV-ul a ajuns peste el.

În urma acestui eveniment bărbatul și-a pierdut viața. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

***

Marți seară în jurul orei 21:30, pe DN 12, în afara localității Olteni a avut loc un accident rutier.

Din cercetările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că șoferul unui autoturism, un bărbat de 32 de ani, care se deplasa dinspre Sfântu Gheorghe către Miercurea Ciuc, a lovit un atelaj cu tracțiune animală care nu era semnalizat corespunzător, neavând lumini sau alte elemente reflectorizante și nici conducătorul acestuia nu purta vestă reflectorizantă.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 39 de ani, care conducea atelajul, a fost rănit grav. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Teme articol: Covasna accidente rutiere
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
eu, 27 iulie 2016
Ciudata legea asta. Carutasul circula fara vesta,lumini si vesta, seara -prima greseala-, pe un drum national - tot lucru interzis de lege-, si tot soferul e cercetat ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.