ACTUALITATE 27 iulie 2016

Două poștărițe din Sfântu Gheorghe, cercetate într-un dosar penal pentru neglijență în serviciu și violarea secretului corespondenței

de Agerpres | 665 vizualizări

Trei persoane, dintre care două poștărițe, sunt cercetate penal de polițiștii din Sfântu Gheorghe pentru neglijență în serviciu și încălcarea secretului corespondenței.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, cele două poștărițe nu au predat corespondența destinatarei, ci unei alte persoane care, la rândul ei, nu i-a înmânat-o.

„Din verificări a reieșit că două femei, în calitate de factori poștali, au predat corespondența venită pe numele reclamantei unei alte persoane, colegă de serviciu cu reclamanta, care însă a reținut corespondența fără să o predea destinatarului de drept. Corespondența privea documente de executare silită pentru un credit la care reclamanta era girant. În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de neglijență în serviciu și violarea secretului corespondenței, pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptelor”, se arată în comunicat.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.