ACTUALITATE 27 iulie 2016

Vremea va fi în general instabilă. Prognoza meteo pentru joi și vineri

de Covasna Media | 691 vizualizări

JOI. În vestul, nord-vestul și parțial centrul țării, vremea va fi în general instabilă și mai ales după-amiaza și seara vor fi înnorări accentuate și local averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, informează ANM. Cu totul izolat se vor cumula cantități de apă de peste 20...25 l/mp și vor fi posibile căderi de grindină.

În restul teritoriului, vremea va fi în continuare călduroasă, cu cerul variabil, iar fenomenele asociate instabilității atmosferice vor fi pe spații mici, cu precădere în zonele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, astfel încât în Câmpia Română local va fi caniculă și disconfort termic. Temperaturile minime se vor situa între 15 și 24 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 10 grade.

VINERI. În vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele deluroase și montane, vremea va fi în general instabilă și se va răci, temporar înnorările vor fi accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spații mici se vor cumula cantități de apă însemnate și vor fi condiții de grindină.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil la senin, vântul va sufla slab și moderat, iar vremea călduroasă va persista și local va fi caniculă, cu precădere în Câmpia Română. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 35 de grade, iar cele minime între 15 și 24 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile intramontane.

 

Teme articol: vremea meteo prognoza
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.