ACTUALITATE 1 august 2016

Deşeurile din Sfântu Gheorghe, depozitate în spaţii moderne de colectare

de Iulia Drăghici - Taraș | 1294 vizualizări

Operatorul de salubritate din Sfântu Gheorghe, Tega SA, continuă modernizarea spațiilor de depozitare a deșeurilor din reședința de județ. Joi, 4 august, va fi predat locatarilor din zona Blocului 1 de pe strada 1 Decembrie 1918 noul loc de depozitare a deșeurilor. Accesul se va face cu carduri magnetice. Containere semisubterane cu sistem de închidere vor fi amenajate şi în strada Dózsa György (lângă cimitir).

„Locul de depozitare din strada 1 Decembrie 1918 va asigura colectarea deșeurilor menajere pentru 325 familii din blocurile din zonă. Operatorul de salubritate va asigura carduri magnetice pentru toți utilizatorii apartamentelor”, arată un comunicat de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, „s-au început lucrările de reamenajare la punctul de colectare situat în strada Dózsa György (lângă cimitir). Este în curs de derulare amplasarea noilor containere semisubterane cu sistem de închidere. Recipienții asigură colectarea deșeurilor menajere pentru 35 familii din blocurile învecinate. În curând încă două locuri de colectare vor fi reamenajate, în strada 1 Decembrie 1918 bl. 12, în apropierea pieței rușilor, care va funcționa cu card magnetic și lângă ștrandul orășenesc se amplasează containere semisubterane. Spațiile de depozitare vor asigura colectarea deșeurilor pentru 400 familii. Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0367401911”.

Alte spaţii de depozitare din străzile Aleea Teilor, Nagy György, Vasile Goldiş sau Oltului au fost modernizate şi predate locatarilor în cursul lunilor iunie şi iulie.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
aget, 1 august 2016
cu spatiul de langa Puskas cand aveti de gand sa rezolvati?Copii se joaca langa gunoaie. Se aude Tega?Se aude Sanepid, ANPC?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.