ACTUALITATE 10 august 2016

Handbal: Marian Adespii, antrenor voluntar al juniorilor CSM Sfântu Gheorghe

de Sever Ioan Miu | 1337 vizualizări

Handbalistul Marian Adespii antrenează, din acest sezon, două grupe de băieți juniori de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe. „Neavând post (...) CSM Sfântu Gheorghe a semnat un contract de voluntariat cu marele handbalist Marian Adespii, care va pregăti grupele de juniori. Viorel Bărbos va antrena echipa pe care a avut-o anul trecut la Juniori  III, care trece la Juniori II. Va pregăti, așadar, Juniorii II și Juniori IV. Marian Adespi va avea juniorii III și copilașii începători Juniori V“, a declarat directorul clubului, George Carcadia.

„CSM-ul, începând din acest sezon, 2016-2017, va avea Juniori II, Juniori III, juniori IV, juniori V, tot ceea ce trebuie (...) pentru a ajunge, în sfârșit, după 2-3 ani, în divizia A la handbal băieți“, a mai spus Carcadia.

Marian Adespi a jucat la MOPACO Sfântu Gheorghe (1989-2000), a evoluat și la echipe precum Tractorul Brașov, în divizia A, și Electromureș Târgu Mureș, formație cu care a promovat de când echipa a plecat de jos, până în A. În prezent, Adespii joacă la Old Boys Sfântu Gheorghe. Fiica sa, Andreea Adespii, joacă de asemenea, handbal, în Liga Națională, la CSM Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul Marian Adespii așteaptă la sala Szabo Kati, pentru înscriere, pe toți copiii născuți în anii 2002-2003 care doresc să deprindă tainele handbalulului de la un sportiv cu experiență.

 

Teme articol: handbal juniori antrenor
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.